EXCELLENCE, SIMPLICITY AND CONSISTENCY
A convivial culinary workshop where East meets West with refined simplicity. The pioneer of counter dining in the West.
Conceived by the chef who returned his Michelin stars and travelled for the first time, in search of Eastern culinary Inspiration. With the opening of the first L’Atelier, Joël Robuchon re-wrote the rulebook for modern hospitality.

About Us
Joël Robuchon founded the first L’Atelier (meaning a workshop) in Paris in 2003. A contemporary concept, born from significant travel in the East discovering culinary techniques which, at the time, did not exist in Western cuisine. Ironically, having handed back his Michelin stars in 1995 at the age of 50, with a desire to leave his kitchen for the first time in over 3 decades, Joël Robuchon later became the most Michelin starred chef in the world with his new concept, L’Atelier. His philosophy, still honoured today by Group Executive Chef David Alvez who worked directly with Joël for 22 years, was to have the confidence to have only core ingredients on the plate, cooked to perfection, combining Eastern and Western culinary techniques.
Cada mañana, nuestro equipo de panadería elabora con mimo y maestría una selección de bollería artesanal, recién horneada y lista para deleitar. Cada pieza es el resultado de una cuidadosa técnica francesa y los mejores ingredientes.
El aroma y el sabor inconfundible de la auténtica bollería hecha a mano.
Every morning, our bakery team carefully crafts a selection of artisanal pastries, freshly baked and ready to delight you. Each piece is the result of meticulous French technique and the finest ingredients.
The unmistakable aroma and flavor of authentic handmade pastries.
#bolleriaartesanal #bolleriafrancesa #desayunos #artisanalpastry #frenchpastry #breakfasttime #robuchonmadrid

Déjate sorprender por nuestros exquisitos cócteles, cuidadosamente elaborados para brindar una experiencia única. Descubre la elegancia en cada sorbo.
Let yourself be surprised by our exquisite cocktails, carefully crafted to deliver a unique experience. Discover elegance in every sip.
#cocktails #cocktailsmadrid #speakeasy #robuchonmadrid

Nuestros caracoles más afrancesados están de vuelta en el menú a la carta. Simplemente irresistibles.
Reserva para degustarlos en el link de la bio.
Our most French-inspired snails are back on the à la carte menu. Simply irresistible.
Reserve to enjoy them through the link in our bio.

El aroma irresistible del pan recién horneado.. Crujientes por fuera, esponjosos por dentro.
Cada día nuestro obrador elabora piezas artesanales con ingredientes de la más alta calidad.
The irresistible aroma of freshly baked bread… Crispy on the outside, soft and fluffy on the inside.
Every day, our bakery crafts artisanal pieces using the highest quality ingredients.

Celebremos juntos el Día del Amor. Aún estás a tiempo de sorprender a tu persona especial.
Reservas en el link de la bio.
Let’s celebrate Love Day together. There’s still time to surprise your special someone.
Reservations via the link in our bio.

Os esperamos en nuestro Speakeasy con nuestro cocktail más amoroso creado exclusivamente para el día de San Valentín.
Reserva tu mesa en el link de la bio.
We look forward to welcoming you to our Speakeasy with our most loving cocktail, created exclusively for Valentine’s Day.
Reserve your table through the link in our bio.

Buenas noticias para acabar el año!
Vuelven nuestros roscones de Reyes!!!
Ya puedes encargarlos en nuestro restaurante, por teléfono o email (toda la información en nuestro link in bio), o venir a desayunar o merendar y disfrutar del dulce más mágico de las Navidades.
Disponibles sin relleno, o rellenos de nata, trufa o pistacho.

Si en Nochevieja te gusta improvisar, sin planes organizados, en Robuchon tenemos las puertas abiertas, sin necesidad de reservas.
Te esperamos la noche del 31 para dar la bienvenida al 2025

El equipo Robuchon quiere desearos unas felices fiestas, llenas del mismo amor que ponemos a nuestros platos.
